Αγαπητοί μας πελάτες,

Μετά από πολλά χρόνια ανοιχτής αγκαλιάς και καλωσορίσματος το ξενοδοχείο Vari beach κλείνει 
και αφήνει μια όμορφη ιστορία για όλους μας.

Κι όμως θα είμαστε και πάλι κοντά σας με ανοιχτές αγκαλιές όπως μας ξέρατε πάντα, συνεχίζουμε ο Γιώργος και ο Αλέξης με τη νέα μας παρέα το Σπύρο τη Κατερίνα και όλο το προσωπικό μαζί, στο ξενοδοχείο Syros Holidays με την όμορφη αυλή με τη πισίνα οπού βρίσκεται πάνω στον όρμο της Βάρης.

Την Ελένη θα τη βρείτε και πάλι στο N’PLO που ακόμα συνεχίζει δυναμικά όπως το ξέρατε, ξεκινώντας με πρωινό και καφέ πάνω στο κύμα έχοντας επιλογές για μεσημεριανό φαγητό ή νυχτερινές αποδράσεις με cocktail όπως πάντα μαζί με τους αγαπημένους μας φίλους που μας ταξίδευαν με τα τραγούδια τους.

Δυο καινούργιες επιλογές εστίασης ετοιμάζονται γιαυτό το καλοκαίρι στην όμορφη παραλία της Βάρης οπού θα αποτελούν ένα ακόμη λόγο για να επισκεφτεί κανείς όχι μόνο τη Βάρη αλλά και το νησί.

Ξεκινώντας με το «ΕΝ ΛΕΥΚΩ» παρέα με εμάς και τα κύματα που θα σας προσφέρει υπέροχες θαλασσινές επιλογές και ψητά κρέατα,
συνοδευόμενα από εκλεκτά κρασιά και αποστάγματα και συνεχίζοντας στο Vox Grill & more για τους λάτρεις του παραδοσιακού ελληνικού fast food “”Σουβλάκι”” και όχι μόνο.....

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ